maanantaina, maaliskuuta 19

Linkkaa blogisi top3 -blogia!

Noin viikko sitten julkaisin linkkaa blogisi -postauksen, joka keräsi hyvin linkkejä alleen. Nyt oliskin sitten top3 postauksen vuoro, jossa esittelen linkatuista blogeista kolme mieleisintäni, jotka herättivät kiinnostuksen tavalla tai toisella. Pidetään postaus lyhyenä ja ytimekkäänä, joten siirrytään suoraan asiaan.

Thats entirely original.
Ihana, raikas ja mielenkiintoinen blogi! Tähän en ollutkaan ennen törmännyt, ja jäin ehdottomasti lukijaksi! Ihanan valoisa ja freesi ulkoasu kera loistavien, hyvälaatuisten kuvien - tykkään, paljon! Tää blogi nous myös mun ehdottomaksi lemppariksi!
Sannialina
Tää blogi on ollu mun ihan ehdoton suosikki jo siitä lähtien kun kyseisen ihanan blogin löysin! Ulkoasu on aivan ihana ja ylläpitäjä on salaa kyllä mun girlcrush.. Blogi on täynnä postauksia, joita jaksan lukea - olen yleensä aika laiska lukija mutta tätä blogia tulee seurattua usein, että milloin se uusi postaus nyt tuleekaan!
Hiuksissa hiekkaa
Erilainen. Hyvällä tavalla. Kuvat on hienoja, erilaisia. Niissä on jotenkin erikoinen tunnelma, josta tykkään ehdottomasti! Myöskin tämä blogi sai musta uuden lukijan! Blogilla on myös mielestäni aivan ihana nimi, niin söpö!

5 kommenttia:

 1. Kiitoksia paljon 😊💙

  VastaaPoista
 2. Voi ihanaa, tää niin piristi mun päivää, kiitos! (:

  VastaaPoista
 3. Apua kiitos paljon ihanista sanoista! Hahaa, mikä kunnia olla jonkun girlcrush! Kiitos! ♥

  VastaaPoista
 4. En ihmettele yhtään sun valintoja! Nää kaksi ekaa on myös mun lukulistalla ja tähän viimeiseen blogiin pitääkin käydä seuraavaksi tutustumassa! :)

  https://taruanuelina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Kiitos blogivinkeistä, käyn tsekkaamassa kaikki kolme!! :)

  - Kiia \\ https://kiiainnanmaa.blogspot.com/

  VastaaPoista