keskiviikkona, maaliskuuta 7

Muistoja kanarian lämmöstä

Tammikuun alkupuolella oltiin perheen kesken kanariansaarilla lomailemassa. Kerta ei suinkaan ollut ensimmäinen, vaan meillä on tapana käydä kyseisillä saarilla joka talvi. Itse kun en talvesta tai kylmästä ylipäätään ollenkaan tykkää, on loma enemmän kuin toivottu, ainakin omalta osaltani.

Jos oikein muistan, niin ollaan nyt oltu viitenä peräkkäisenä vuotena kanarialla ihanalla lomalla. Joka kerta mulla on ollut kameran kanssa joku ongelma. Milloin unohtunut koko kamera, muistikortti tai laturi. Tällä kertaa sain kuitenkin muistettua itse kameran, kuin tarvikkeetkin mukaan! Ja koska aurinkoiset kelit hemmottelivat meitä koko loman ajan, antoi se intoa kuvailla paahtavan auringon alla. Etelän luonto ja eläinkunta eroaa monella tapaa tästä meidän Suomen ikävästä ja harmaasta ympäristöstä, joten mielenkiintoista kuvattavaa oli paljon.

Kahteen viikkoon mahtui paljon tekemistä ja nähtävää. Kierreltiin rantoja, käytiin syömässä hyvää ruokaa upeissa ravintoloissa, shoppailtiin äidin kanssa ja ennen kaikkea vain nautittiin ihanasta lämmöstä ja loma-ajasta. 

Mun puolesta oltaisiin voitu viettää etelässä aikaa toisetkin kaksi viikkoa, mutta kotona odotti koira, poikaystävä sekä koulu. Kanarialla sain paljon inspiraatiota valokuvaukseen. Kaikki kasvit, eläimet ja maisemat olivat niin paljon erilaisempia ja hienompia kuin suomessa. Ihan sama minne mentiin, oli mulla aina kameralaukku olalla. Jännitti että riittääkö kamerani muistikortissa tila, vaikka olin sen juuri tyhjentänyt ennen matkaan lähtöä. Riitti - ja vieläpä oikein hyvin, vaikka suurimuistisesta kortista ei olekaan kyse!

Ootteko te käyneet ulkomailla, tai juurikin joissain näistä ihanista kanariansaarista? Mitä mieltä olette  itse postauksen kuvista, löytyikö lempparia?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti